Algemene voorwaarden

 

OVEREENKOMST

Als er door een klant aan Girls and Boys Kidsfashion de opdracht wordt gegeven om één of meerdere artikelen te leveren, dan is er sprake van een overeenkomst die wettelijk bindend is (de Wet koop op afstand).

 

LEVERING

Girls and Boys Kidsfashion zorgt voor een juiste levering van de bestelde artikelen. Girls and Boys behoudt zich het recht voor om de koopovereenkomst te ontbinden als de klant zich niet aan de voorwaarden houdt. De gestelde levertijd is een indicatie; hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

 

PRIVACY

Om een goede en persoonlijke service aan een klant te kunnen bieden, heeft Girls and Boys Kidsfashion enkele gegevens van de klant nodig. Wanneer een klant een artikel bij Girls and Boys Kidsfashion besteld, wordt van de klant de naam, (e-mail)adres en telefoonnummer in het klantenbestand opgeslagen. Die gegevens worden uitsluitend gebruikt voor diensten waar een klant specifiek om heeft gevraagd. Girls and Boys Kidsfashion zal deze gegevens nooit delen en/of verkopen aan derden.

 

VERZENDING

Artikelen worden via PostNL verzonden als de betaling is ontvangen.
Als de bestelling voor 15:00 uur is geplaatst en betaald, dan wordt de bestelling nog dezelfde dag verstuurd. De klant ontvangt een e-mail met daarin een track & trace code zodra de bestelling is verzonden. Girls and Boys Kidsfashion is niet aansprakelijk voor verlies of beschadiging door PostNL.

 

PRIJZEN

De prijzen op deze website zijn vaste prijzen inclusief BTW en vermeld in euro’s. Hierover kan niet worden onderhandeld.

 

RETOURNEREN

Mocht er desondanks een artikel niet aan de verwachting van een klant voldoen, dan kan deze worden geretourneerd. Voor de retournering gelden er enkele voorwaarden. Klik hier voor een uitleg over het retourneren van een artikel of een bestelling.